Szenfner János

2002-ben kötelezte el magát a szoftvertesztelési szakterülettel. Mára QA tesztmenedzser, a Hungarian Testing Board tagja, Certified Tester (ISTQB). Lektorált könyvet és publikált folyóiratban, valamint meghívott előadóként tartott előadást és tréninget a szakterületén. Korábban dolgozott a Nav’N Go-nak, a Volksbanknak, az Exxonmobilnak, a Lufthansanak, a Scansoftnak, valamint az Encorus Technology-nak. Dolgozott a piacvezető ingatlan hirdetési portálnál, az ingatlan.com-nál, mint tesztmenedzser, illetve IT üzemeltetési vezető. Felépített egy technikailag kompetens QA csoportot, valamint IT üzemeltetési csapatot. Jelenleg mint QA Manager dolgozik.

Bolla Dávid

2014-ben kezdett el szoftvertesztelési szakterülettel foglalkozni, kezdetben manuális teszteléssel, majd később teszt automatizációval. Belekóstolt a TestOps-ba is. Számára a mai napig ez az irányadó terület. Folyamatosan képzi magát, amikor lehetősége van megosztja tudását konferencián, szemináriumon. Korábban dolgozott a Ericsson-nak, Blackswan-nak és a Docler SSC-nek, jelenleg ismét az Ericsson csapát erősíti. 

Hidegkuti István

1995 óta foglalkozik a DevOps-al és a IT üzemeltéssel. Irányítása és felügyelete alatt kollégáival sikerült stabil, skálázható és HA rendszereket kiépíteni, a rendszer szűk keresztmetszeteitf elszámolni és az érintett rendszerek teljesítményét növelni. Vezetésével bevezették a continous integration-t, mint új deployement folyamatot a kód minőség ellenőrzésével és az automatizált teszteléssel egyetemben. Munkái során különböző monitorozó és riasztó rendszereket is kiépített, melyek folyamatosan figyelték a rendszer legapróbb területeit is. Korábban dolgozott a Digital Media Solutions-nek, MTM-SBS-nek, Jasmin Media Group-nak, Grafton Recruitment-nek, BM TEK-nek, Arkon Zrt-nek, Replise Kft-nek és a Black Swan Kft-nek is.

Erdős Dániel

Automatizált teszteléssel 2015 óta foglalkozik (nagyjából minden nyelvben szerzett automatizációs tapasztalatot). Ezek mellett foglalkozott kisebb mértékben fejlesztéssel, TestOps és manuális tesztelői feladatokkal is. Elsődleges területe azonban a tesztautomatizáció, automatizációs framework kiépítése / csiszolása és a tesztelésben segítő toolok létrehozása. Utóbbi kapcsán részt vett NUnit kibővítésében, konzolos, WinForms-os, WPF-es applikációk készítésében. Nagyon fontos számára a fejlődés, önfejlesztés, hogy az adott nyelvből, programból, rendszerből a maximumot tudja kihozni. Korábbi munkahelyei között megtalálható a BlackSwan, illetve a Docler SSC. Jelenleg a LogMeIn-nél dolgozik.